gyógymasszőr gyógymasszőr fejléc

Legyen otthon is gerincgyógyásza!

Betegeim többsége hát és derék fájástól szenved. A különböző ismert gerinctáji panaszok, mint a gerincferdülés, meszesedés, kopás, csigolyacsúszás, lumbago, gerincsérv hosszantartó erős fájdalmat okoznak, ezzel megkeserítik a mindennapokat.
Kezeléseimmel nagymértékben tudok javítani állapotukon, és a fájdalmak jelentősen csökkennek, viszont Önök is tehetnek gyógyulásuk érdekében egy egyszerű és hatékony gerincnyújtó pad használatával.

A rossz testtartás, mozgásszegény életmód, az ülőmunka felerősíti a problémát, és a kor előrehaladtával a helyzet egyre rosszabb lesz. A teljes gyógyulás azonban egy hosszabb folyamat. Ennek az idejét lehet rövidíteni, ha otthonában van egy saját gerincgyógyásza.
Így a kezeléseim közötti időben is biztosítva van otthon a terápia.
A kettő együtt rövidebb idő alatt képes látványos eredményt produkálni.
Most megmutatom Önöknek azt az egyszerű megoldást, ami nem csupán csökkenti a tüneteket, hanem a probléma gyökerét kezelve gyógyítja a fájdalmat.

A szerkezet neve KiroMED gravitációs nyújtópad, melyet a világban sokan használnak már eredményesen és orvosilag is alkalmazott eszköz.

A gravitációs nyújtó pad képes segíteni azokon a gerinctájéki fájdalmakon, melyekről sokan úgy gondolják ma is, együtt kell élni vele, vagy egyedüli megoldás a műtét.
A fájdalmak megszüntethetőek, a hát és gerincproblémák nagy része gyógyítható ezzel a szerkezettel, gyógyszeres kezelés nélkül. A napi rendszeres használatával újra rugalmas, mozgékony lesz a gerincünk, a tartó izomzat laza és hajlékony állapotban marad, megszűnik a gyötrő fájdalom, ismét örömteli élményt ad a mozgás.

Hogyan működik?

A gravitáció, álló helyzetben összenyomja a testünket, így a csigolyáink is nyomódnak, gerincoszlopunk deformálódik. Ülőhelyzetben ez a hatás fokozódik, és a nem megfelelő mozdulatsorok melyek terhelik a gerincünket, az állapot romlását okozzák, kialakulnak betegségek, ezzel együtt járnak a fájdalmak.

Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagyizületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt.
A nyújtópad a gravitációt használva gyógyít, hiszen ugyanezt az erőt alkalmazza, nyújtásra. A módszer nagyon kíméletes, hiszen a test súlyát használjuk húzó erőként.

Használata egyszerű, hatása azonnal érezhető.

Miután a beteg a kezdő pozícióba került, rögzítette bokáját, fokozatosan billen fejjel lefelé.
Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében, nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól, megszűnnek a gerinc kisizületeinek félficami állapotai. Vákuumhatás keletkezik a porckorongok belsejében, ami a porckorongokon megjelent kiboltosulásokat és ezek sérvesedéseit visszahúzza az egészséges eredeti állapot felé.

A fordított állapotú nyújtás segítségével visszaáramlik a csigolyatest belsejébe a folyadék, amitől rugalmasabbá válik, megakadályozható a porckorongok folyadékvesztése, így a leépülési folyamatok késleltethetőek. Hatását tekintve a súlyfűrdő terápia szárazföldi megfelelője és érzetben is azt a kellemes felüdülést adja a kezelés után.

Rendeltetésszerűen használva, a fokozatosság elvét betartva már az első alkalom után érezhető jótékony hatása. Napi egy-két alkalommal 10-20 percnyi kezelés, már nem csak a tünetek csökkennek, hanem látványos állapotbeli javulás érhető el. Gyakorlati tapasztalatok szerint 35-40 százalékos dőlésszög is elegendő a kívánt hatás eléréséhez. A nyújtás intenzitását a beteg állítja be, így a legkényelmesebb pozícióban tud pihenni, és ha bármilyen kellemetlen érzete támad, rögtön korrigálni tudja azzal, hogy változtat a dőlésszögön, feljebb emelkedik. Minél lejjebb engedi a fejrészt, és magasabbra kerül a láb, annál intenzívebb a nyújtás, és természetesen a vízszintes helyzethez közelítve csökken a hatás.

Célszerű úgy használni, hogy eleinte egy-egy percet töltünk a fokozatosan lejjebb engedett pozíciókban. Érezni fogjuk egy pár alkalom után, hogy többet kíván a testünk és ameddig kellemes érzést ad a nyújtás, addig tartsuk a pozíciót. Mindvégig egy jóleső kellemes érzete van a betegnek, mely egy kényelmes nyújtózkodásnak felel meg, oldódik a feszültség, ellazulnak az izmok, természetes módon csökken és szűnik meg a fájdalom. Az egész testnek, vérkeringésnek felüdülést jelent, és felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát a beteg egy pár perces kezelés után. Rendszeres használata esetén az állapotjavulás és gyógyulás következtében visszatér a beteg munkavégző képessége és a jó fizikai komfortérzete.

Kétféle nyújtópadot ajánlok, egészségi állapothoz mérten.

További információ itt!

A KiroMED Zéta azoknak lett kifejlesztve, akiknél a fájdalom érzet még nem korlátozza a mozgékonyságot. Mechanikus szerkezet, melyet a teljes függőleges helyzetig lehet kézzel irányítani, így alkalmas arra is, hogy a nyaki csigolyákat tökéletesen kilazítsa.

Emellett az egész család számára és sportolók részére is ideális eszköz a gerinc és a tartóizomzat nyújtására, relaxálásra. Kiegészítőként egy derékpárna is van a fekvőtámlán, mely nyújtás közben támasztja a deréktáji szakaszt, ezzel még jobban segíti az ellazulást.

Ára: 87.500 Ft

Szállítási költség: Magyarország területén INGYENES!

Állapotfelméréssel!

MEGRENDELEM


A KiroMED Delta tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik helyhiánnyal küzdenek a lakásban. Összecsukható, praktikus gerincnyújtó pad.

Az egész család részére és sportolók számára is ideális eszköz a fittség és az egészség megtartásában.
Ez az állvány többek között a gerinc nyújtására ideális és a pihenés relaxáció hatékony eszköze. Rendszeres használata megelőzi a gerincproblémák kialakulását, nyújtja és lazítja a hátizmokat.

A fordított testhelyzetnél fogva nagymértékben pihenteti a szivet és a keringési rendszert.

Ára: 72.500 Ft

Szállítási költség: Magyarország területén INGYENES!

Állapotfelméréssel!

MEGRENDELEMMindkét szerkezet 198 cm testmagasságig és a Delta 130 kg, a Zéta pedig 150 kg testsúlyig terhelhető.

Nagyon egyszerű a rendelés menete. Nem kell mást tennie, csak a kiválasztott termék mellett található „MEGRENDELEM” gombra kattintani.
Ön megadja adatait, regisztráljuk a rendelést, amit futárszolgálat szállít majd otthonába.
Elegendő az átvételkor kifizetnie a vételárat.
Így Ön hamarosan használhatja a KiroMED gravitációs nyújtópadot, fájdalmai enyhítésére.

Azoknak akik anyagi lehetőségei nem engedik meg, hogy egy összegben kifizessék a KiroMED nyújtópadot, de szeretnék mihamarabb használni, kamatmentes hitellehetőséget biztosítunk.

Remélem ezzel is tudtam segíteni Önnek.
Gondtalan, szabad, fájdalommentes mozgást, és jó egészséget kívánok!


Keszthelyi Csaba
Gyógymasszőr